Homepagina

 Bakker Trailer Parts BV

ONDERDELEN voor:

Aanhangwagen,caravan,paardentrailers,boottrailers en vrachtwagens.


Bestel in onze onlineTrailer parts shop!

Alles uit  voorraad, snelle levering,direct van de importeur!

Bakker Trailer Parts is een groothandel en importeur in aanhanger-onderdelen-, auto- en caravan onderdelen en accessoires. Wij importeren zelf. Vrijwel alle onderdelen zijn direct leverbaar uit ons eigen magazijn. Retailbedrijven, organisaties in de automotive sector, groothandels en bedrijven die zich richten op aanhangwagenbouw maken deel uit van ons relatiebestand. We leveren aan bedrijven uit heel Europa.

Voor een scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit bent u bij Bakker Trailer Parts aan het juiste adres. U kunt rekenen op een snelle en accurate dienstverlening - ongeacht de omvang van uw bestelling. Dankzij onze kennis, ervaring en de goede relaties die wij de afgelopen jaren met producenten in Oost-Europa en het Verre Oosten hebben opgebouwd, kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

 

Bakker Trailer Parts is een betrouwbare partner in import, export en private labeling. We richten ons op diverse producten uit Oost-Europa en het Verre Oosten. Juist daar zijn producten immers voor elke denkbare prijs-kwaliteitsverhouding te verkrijgen.

Bakker Trailer Parts neemt ook het verpakken van de producten voor zijn rekening. Het verpakken in China bespaart u namelijk veel geld. Als u de producten graag ontvangt in verpakkingen in uw eigen huisstijl, verzorgen wij dat ook voor u.

We kunnen vertrouwen op goede relaties met leveranciers uit Oost-Europa en uit het Verre Oosten. Daardoor garanderen we onze klanten niet alleen producten van een goede kwaliteit, maar ook een zeer betrouwbaar logistiek traject.

 

 U kiest voor import vanuit het Verre Oosten, omdat u op zoek bent naar inkoopvoordeel. Maar importeren is niet eenvoudig. U moet aan veel zaken denken, zoals inklaringsdocumenten, import- en exportvergunningen en invoerrechten bij inklaring. Wel zo prettig dus als u het hele inkooptraject - van het contact met de leveranciers tot het verschepen van de goederen - aan een ervaren en kundige partij uit handen kan geven.

Dat kan. Bakker Trailer Parts heeft een jarenlange ervaring in het importeren per container uit het Verre Oosten. We hebben stabiele relaties opgebouwd met goede en betrouwbare leveranciers en we nemen ook het logistieke gedeelte van de inkoop voor onze rekening. U kunt rekenen op de betrouwbare service van Bakker Trailer Parts. Alles is mogelijk: van grote hoeveelheden auto-onderdelen, camping- en caravanartikelen tot rijwielmaterialen, gereedschap of tuinartikelen.