Nieuws brief

Scherpe aanbiedingen, een Zomer Knaller en Veiligheid door de juiste sloten!

De Zomer Knaller van Bakker Trailer Parts...

Wij bieden u nu de mogelijkheid om artikel: 303656 - Lichtbalk 1200x140mm.kabel 6m.mistlamp -, tegen een zéér speciale prijs te bestellen! Schroom niet en stuur ons een mail op info@bakkertrailerparts.nl, zodat wij u verder kunnen informeren over deze Zomer Knaller! 
 

Check de Zomer Knaller op onze website

 

Scherpe prijzen op onze Sale pagina

                                                                                                          

Eenmalige uitverkoop met de scherpste prijzen!!

- 1301501 - 
Neuswiel 48mm.velg metaal 200x50mm
- 1301532 - Neuswielklem 48mm
- 1301329 - Overdekslot deelbaar incl 70 mm. discusslot
- 1303540 - Stekker(doos) tester 7p
- 1301516 - Steunpoot 48x700mm
- 1303661 - Verlichtingset magneet 4f.7p.kabel 7,5m

Wanneer u geïnteresseerd bent in deze artikelen, stuur ons dan even een mail naar info@bakkertrailerparts.nl, zodat wij gezamenlijk de mogelijkheden kunnen bekijken! 
 

Klik hier voor onze Sale pagina!

ht

Goed beveiligd met de sloten van Bakker Trailer Parts! 

                                                            

 

Nu alle aanhangers na de vakantie weer thuis of in de opslag komen te staan, zetten wij van  Bakker Trailer Parts graag voor u de beste sloten om uw aanhanger goed te beveiligen in de spotlight.

Onze overdeksloten bijv. maken het onmogelijk voor een andere bestuurder om de aanhanger te koppelen aan een vreemde auto. Daarnaast kunt u het merendeel van onze sloten aan de aanhanger laten zitten terwijl u rijdt!

Voor de sloten die u kunt laten hangen tijdens het rijden, hebben wij nu een mooie aanbieding. Wanneer u interesse heeft in deze aanbieding, stuur direct een mail naar 
info@bakkertrailerparts.nl
 

Klik hier voor ons assortiment Sloten

 

Bakker Trailer Parts versterkt het team! 

                                                                                                             

 

Benjamin heeft net zijn HBO afgerond en kwam voor tijdelijk vakantiewerk in het magazijn bij ons terecht! Benjamin maakt makkelijk contact, schakelt snel en is erg enthousiast. Hij heeft uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Door zijn tomeloze inzet en interesse voor onze klanten en producten, hebben wij hem een opleiding Sales en Accountmanager aangeboden. Hij gaat werken en studeren combineren bij Bakker Trailer Parts. Na de afronding van zijn opleiding zal Benjamin onze Sales en Accountmanager worden.

Juliette is als vakantiekracht bij ons gekomen en door haar enorme inzet, pakte zij ontzettend veel zaken op! Zij is ontzettend creatief en heeft originele ideeën, oplossingen en methodes! Juliette ontwikkelt nieuwe werkwijzes, waarmee de bestaande werkwijzes worden verbeterd of vervangen. Zij zal bij ons aan de slag gaan als Content medewerker en onze webshop naar een hoger niveau tillen!