Over ons

Bakker Trailer Parts is in 1984 opgericht door Irko Bakker. Irko is in de jaren ’80 gestart met een automaterialen zaak vanuit zijn huis in combinatie met een grote loods. In de jaren liep dit goed en werden er al snel aanhangwagen onderdelen aan het assortiment toegevoegd. In 1990 is naast de liefde voor auto en aanhangwagen onderdelen, de liefde opgebloeid tussen Irko en Ans die momenteel samen de directie vormen van Bakker Trailer Parts. In 2005 heeft Bakker Trailer Parts vanuit zijn grote succes, de stap gemaakt om te verhuizen naar hun huidige locatie in Lelystad.

Bakker Trailer Parts is dé B2B groothandel en importeur voor al uw aanhangwagen onderdelen voor de caravan, paardentrailer, boottrailer of vrachtwagen. Wij importeren alles zelf, waardoor alle onderdelen direct leverbaar zijn vanuit ons magazijn.

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij betrouwbare partnerships opgebouwd met leveranciers uit heel Europa. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit, tegen de scherpste prijs bieden!

Uw bestelling is de kroon op ons werk, maar de verzending is volgens ons net zo belangrijk! Daarom hanteren wij vaste verzendkosten en versturen wij uw pakket met een betrouwbare verzendpartner.

Bakker Trailer Parts biedt vanuit zijn rol als groothandel ook de mogelijkheid tot dropshipping. Op deze manier kunt u via uw website onze producten aanbieden, wanneer ze worden besteld verzorgen wij het gehele verzendtraject voor u!

Kortom wij bieden ontzettend veel aandacht aan het verkooptraject, maar vinden een juiste verzending en service net zo belangrijk!

Bakker Trailer Parts is uw partner als u op zoek bent naar:

Betrouwbare service
Altijd een ruime voorraad
Snelle Levering
Beste Kwaliteit
Scherpste prijzen
Jarenlange Partnerships