• Bekend om onze grote voorraden
  • Snel en veilig geleverd
  • Altijd de juiste kwaliteit en prijsverhouding

Oprijplaten voor aanhangers


Ben je op zoek naar een oprijplaat? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij verkopen oprijplaten voor aanhangers, rolstoelen en motoren. Ook vind je bij ons hondenloopplanken. Lees meer


Zakelijk bestellen

Geniet hierbij van de inkoopvoordelen


Bekijk hier ons aanbod

Wat is een oprijplaat?

Een oprijplaat wordt gebruikt om zware en grote spullen op of in een aanhanger te plaatsen. Er zijn verschillende soorten oprijplaten. Zo verkopen wij oprijplaten voor rolstoelen en stalen oprijplaten speciaal voor de zwaardere spullen zoals een golfkarretje of zware machines. Naast de oprijplaten hebben we ook hondenloopplanken in ons assortiment. Deze variant kun je gebruiken om je hond in de auto te laten lopen, zodat hij niet in de auto hoeft te springen. Honden kunnen van het springen in de auto lichamelijke klachten krijgen, daarom is deze loopplank een goede keuze. Het is bij de aanschaf belangrijk om ook het laadvermogen te controleren. Vooral als je zware materialen zoals machines met de aanhangwagen gaat vervoeren. Het is belangrijk om hierbij voldoende veiligheidsmarge in te bouwen, zodat de oprijplaten het niet begeven. 


Wij hebben diverse soorten oprijplaten in ons assortiment: 
In ons assortiment vind je onder andere aluminium oprijplaten. Het voordeel van aluminium is dat ze minder zwaar zijn dan staal en een hoog draagvermogen hebben. Dit maakt de aluminium oprijplaten makkelijker om te hanteren. 

Vragen? 

Heb je een vraag over ons aanbod of wil je bijvoorbeeld zakelijk, in grote oplage, bestellen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Neem contact op