• Bekend om onze grote voorraden
  • Snel en veilig geleverd
  • Altijd de juiste kwaliteit en prijsverhouding

Staat het product dat je zoekt niet op onze website? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder en adviseren je over de beste oplossing. Bij ons kun je altijd rekenen op persoonlijke service en een oplossingsgerichte aanpak. Neem snel een kijkje tussen onze nieuwste aanhanger onderdelen. We staan voor je klaar!

Partner worden?

Meld je aan en ontvang tot 50% inkoopvoordeel!

Soorten kunststof spatschermen:

Spatscherm enkelas rond

Dit zijn spatschermen die gebruikt worden bij een aanhangwagen met een enkelasser. Dit wil zeggen dat er aan beide kanten van de aanhangwagen één wiel zit. De spatscherm zelf is rond.

Spatscherm enkelas hoekig

Deze spatschermen zijn ook bedoeld voor aanhangwagens met één wiel aan beide kanten. Het enige verschil is dat deze spatschermen hoekig aflopen in plaats van rond.

Spatscherm dubbelas rond

De spatschermen die gemaakt zijn voor een dubbelasser zijn langer dan de enkelassige spatschermen. Dit komt omdat deze spatschermen twee wielen kunnen bedekken. De ronde versie is iets goedkoper dan de hoekige versie hierbij.

Spatscherm dubbelas hoekig

Ook hierbij kunnen twee wielen bij een aanhangwagen worden bedekt. Het kunststof is van hoogwaardig kwaliteit wat ervoor zorgt dat er geen schade of slijtage ontstaat aan de banden of de aanhanger. Deze hoekigere versie is in verschillende maten verkrijgbaar.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je een vraag over ons aanbod, wil je in grote oplage bestellen of partner worden? Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder.