• Bekend om onze grote voorraden
  • Snel en veilig geleverd
  • Altijd de juiste kwaliteit en prijsverhouding

OVER BAKKER TRAILER PARTS

Bakker Trailer Parts is jouw betrouwbare partner voor de levering van alle aanhanger onderdelen. Vandaag, morgen en in de toekomst!

We leveren onze producten aan webshops, (aanhangwagen)bouwers, groothandels en autofabrikanten door heel Europa en in de Benelux. Onderdelen nodig? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om onderdelen voor je aanhanger, paardentrailer, boottrailer, caravan, camper en/of vrachtwagen, wij kunnen het leveren.

Dankzij persoonlijk advies, snelle levering, een ruime voorraad en betrouwbare samenwerkingen met leveranciers door heel Europa en het verre Oosten, kunnen wij jou de beste kwaliteit bieden tegen de scherpste prijs.

Partner worden?

Meld je aan en ontvang tot 50% inkoopvoordeel!

GESCHIEDENIS

Het is al bijna 30 jaar geleden dat Bakker Trailer Parts is opgericht. Irko Bakker is in 1984 vanuit zijn huis in Harderwijk gestart onder de naam Irko Bakker aanhangwagenonderdelen. In 1990 sloot Ans, de partner van Irko, aan bij het bedrijf en momenteel vormen zij nog steeds samen de directie van Bakker Trailer Parts.

De jaren 90 stonden in het teken van groei. We gingen, naast onze samenwerking met Nederlandse leveranciers, op zoek naar internationale partners om ons assortiment nog beter af te kunnen stemmen op de wensen van onze klanten. In 2005 werd de vestiging in Harderwijk te klein en zijn we verhuisd naar een grotere locatie in Lelystad, waar we op dit moment nog steeds gevestigd zijn. Vanaf dat moment werden we een BV en zijn we verder gegaan onder de naam Bakker Trailer Parts. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé B2B leverancier en importeur op het gebied van onderdelen voor aanhangers, paardentrailers, boottrailers, caravans en vrachtwagens.

In de afgelopen 30 jaar hebben wij veel betrouwbare partnerships opgebouwd met leveranciers door heel Europa en het verre Oosten. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit, tegen de scherpste prijs bieden. Doordat wij groothandel én importeur zijn, is het ook mogelijk om white label of op maat gemaakte artikelen te bestellen. Zelf geen opslag? Ook bestellen met dropshipment is bij ons mogelijk. Kortom wij zijn jouw betrouwbare partner voor de levering van alle onderdelen voor aanhangers. Vandaag, morgen en in de toekomst.


Onze voordelen

Bij Bakker Trailer Parts ben je altijd verzekerd van:
  • Betrouwbare service;
  • Snelle levering;
  • De beste kwaliteit;
  • Scherpe prijzen;
  • Ruime voorraad;
  • Zeer uitgebreid aanbod;
  • Jarenlang partnership.

Even voorstellen

Irko Bakker en Ans Migchelsen-Bakker

Eigenaars en directeuren

irko@bakkertrailerparts.nl

ans@bakkertrailerparts.nl

Benjamin van Dijk

Sales account manager

benjamin@bakkertrailerparts.nl


Yvonne Stad

Office manager / klantenservice

yvonne@bakkertrailerparts.nl


Jan Luten

Chauffeur & monteur

info@bakkertrailerparts.nl


Marc van Dalen

Software developer

flex@bakkertrailerparts.nl

Thorsten Stein & Larso Camara

Logistiek manager & logistiekmedewerker

info@bakkertrailerparts.nl

Partner worden?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner en leverancier voor aanhangwagen onderdelen? Wij spreken de mogelijkheden graag met je door. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Vragen?

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem contact met ons op.