• Bekend om onze grote voorraden
  • Snel en veilig geleverd
  • Altijd de juiste kwaliteit en prijsverhouding

Wat is een wielklem voor een aanhanger?

Een wielklem kun je op het wiel van je aanhangwagen of trailer plaatsen. De klem wordt op een speciale manier op of rond het wiel geklemd waardoor wegrijden vrijwel onmogelijk is. Dit maakt dat het zo’n goede manier is om diefstal te voorkomen. Mocht de aanhanger namelijk geplaatst worden op een plek waar geen zicht is dan kan een klem om de wiel voorkomen dat de aanhangwagen wordt meegenomen. Daarnaast is de klem onder andere door de kleur goed zichtbaar op het voertuig waardoor het dieven afschrikt. 
Het aanbrengen van de wielklemmen kan eenvoudig door de de poten rondom de band te bevestigen. Er zijn twee verschillende soorten aanwezig in ons assortiment die passend zijn voor verschillende diktes van de banden. Door middel van de bijgeleverde sleutels kunnen ze eenvoudig op slot gedaan worden. De wielklemmen kunnen overigens ook gebruikt worden bij auto's, caravans, campers of bijvoorbeeld motors. 

Beveiliging voor een aanhanger of trailer

Naast wielklemmen hebben wij nog meer beveiligingsonderdelen voor caravans en aanhangwagens in ons assortiment. Denk hierbij aan disselsloten voor het beveiligen van losstaande aanhangwagens en trailers. Deze worden in plaats van om de band juist om de koppeling van de aanhanger geplaatst waardoor de aanhangwagen niet gekoppeld kan worden aan een auto. 

Vragen? 

Heb je een vraag over ons aanbod of wil je bijvoorbeeld zakelijk, in grote oplage, bestellen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.