• Bekend om onze grote voorraden
  • Snel en veilig geleverd
  • Altijd de juiste kwaliteit en prijsverhouding

Vragen over Radex verlichting

Radex verlichting is al sinds 1986 gespecialiseerd in het maken en produceren van lampen voor trailers en campers. Ze staan al jaren bekend als de specialist en het produceren van verlichting van een hoge kwaliteit. Al jaren zorgen ze voor een constante kwaliteit voor uw trailer. Is uw huidige trailer voorzien van een Radex achterlicht? Dan kan u bij ons terecht om een nieuwe lamp te bestellen. U kan een complete set met behuizing online bestellen in onze webshop. We verkopen verschillende modellen die direct op uw trailer gemonteerd kunnen worden. Naast de verlichting verkopen we accessoires voor de montage van de verlichting. Denk bijvoorbeeld aan een aansluitset of montagebeugel voor uw verlichting.

Waarom dit merk?

Allereerst wordt er vaak gekozen door de goede prijs-kwaliteitverhouding van dit merk. Het artikel maakt gebruik van jarenlange kennis en is inmiddels uitgegroeid tot een bekend merk binnen de aanhangwagenfabrikanten. De prijs is relatief goedkoop ten opzichte van de kwaliteit, want het artikel heeft gemiddeld gezien een lange levensduur. Als er momenteel RADEX verlichting op de huidige aanhangwagen zit dan kan dit eenvoudig vervangen worden door middel van 'plug & play', waarbij de connector aangesloten dient te worden of de draden verbonden dienen te worden met de verlichting. Naast de normale verlichting die RADEX aanbiedt maken ze ook gebruik van LED verlichting om aanhangwagens te voorzien van duurzaam licht. Mocht er een achterlichtglas stukgaan dan is het niet nodig om een nieuwe unit aan te schaffen, want er kan ook gekozen worden voor enkel het glas wat gebroken is. Dit kan gemakkelijk eraf en erop geschroefd worden mocht dit van toepassing zijn. 

Type achterlicht

De radex achterlichten zijn beschikbaar in verschillende formaten zodat ieder type aanhangwagen voorzien kan worden van de juiste verlichting. Vierkante, rechthoekige of ronde achterlichten zijn beschikbaar in het bovenstaande assortiment met allen een andere uitvoering. Het gemakkelijkste is om gebruik te maken van het 'plug & play' principe waarbij de achterlichten enkel aangesloten hoeven te worden door middel van een stekker. 

Overige Radex verlichting

Naast de Radex achterlichten kan er ook gekozen worden voor ander type RADEX verlichting zoals reflectorenmist- en kentekenverlichting en breedtelampen. Doordat alles van RADEX een e-keurmerk heeft kan dit overal op de weg gebruikt worden.