• Bekend om onze grote voorraden
  • Snel en veilig geleverd
  • Altijd de juiste kwaliteit en prijsverhouding

Dropshipping voor aanhangwagen onderdelen

Wij zijn dé B2B leverancier en importeur gespecialiseerd in onderdelen voor aanhangers, paardentrailers, boottrailers, caravans en vrachtwagens. Doordat wij groothandel én importeur zijn, is het mogelijk om bij ons aanhangwagen onderdelen middels dropshipping te bestelling. Ideaal wanneer je zelf geen (grote) opslag hebt.

Wat is dropshipping?

Wanneer je bij ons middels dropshipping bestelt, betekent dit dat de bestelling van jouw eindklant wordt doorzet aan ons, en wij de rest doen. Dropshipping is erg populair onder startende ondernemers, of voor webshops die zelf geen (grote) opslag ruimte hebben. Wij leveren de bestelde onderdelen voor de aanhanger direct af bij jouw eindklant. Je hoeft zelf dus geen eigen voorraad te beheren en naar het verzenden heb je geen omkijken. Naast dat de eindklant hiermee zijn bestelling doorgaans sneller in huis heeft, is het vaak ook voordeliger. Er hoeven immers geen dubbele kosten gemaakt te worden voor de verzending.

De voordelen van dropshipping:
  • Geen investering in voorraad;
  • Geen kosten voor opslagruimte;
  • Nooit te maken met restpartijen;
  • Geen omkijken naar het logistieke proces.

Meer informatie

Zijn er vragen over dropshipping en wil jij weten welke mogelijkheden wij hierin kunnen bieden? Onze accountmanager staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Registreer je simpel en snel via het registratieformulier op de website. Nadat de registratie is afgerond, ontvang je -meestal dezelfde werkdag- per e-mail een gebruikersnaam en tijdelijk wachtwoord. Hiermee kun je inloggen op de webshop. Na registratie neemt onze accountmanager contact met je op voor een korte kennismaking. Op deze manier kunnen we je nog beter en persoonlijker helpen en adviseren. Wil je geen account aanmaken, maar direct contact met een van onze accountmanagers? Neem dan gerust contact op.

Contact

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *