• Bekend om onze grote voorraden
  • Snel en veilig geleverd
  • Altijd de juiste kwaliteit en prijsverhouding

Whitelabel aanhangwagen onderdelen bestellen

Wij zijn dé B2B leverancier en importeur gespecialiseerd in onderdelen voor aanhangers, paardentrailers, boottrailers, caravans en vrachtwagens. Ooit wel eens overwogen artikelen te verkopen die voorzien zijn van jouw (bedrijfs)naam of logo? Doordat wij groothandel én importeur zijn, is het mogelijk om bij ons white label of private label aanhangwagen onderdelen te bestellen.

Het verschil tussen whitelabel en private label

Whitelabel artikelen worden door ons geproduceerd, maar zijn niet voorzien ons logo of onze bedrijfsnaam. De artikelen verlaten merkloos de fabriek. Hierdoor is het mogelijk om de artikelen als eigen product te kunnen verkopen aan jouw eindklant, zonder zelf ontwikkelingskosten te hoeven maken. Uiteraard ben je vrij om de artikelen vervolgens zelf te voorzien van een etiket met jouw naam.

Het is bij ons ook mogelijk om private label artikelen te bestellen. Dit zijn whitelabel artikelen die, door ons, voorzien worden van jouw bedrijfsnaam of logo.

Meer informatie

Wil jij whitelabel artikelen bij ons bestellen? Onze accountmanager staat klaar om je hiermee verder te helpen. Registreer je simpel en snel via het registratieformulier op de website. Nadat de registratie is afgerond, ontvang je -meestal dezelfde werkdag- per e-mail een gebruikersnaam en tijdelijk wachtwoord. Hiermee kun je inloggen op de webshop. Na registratie neemt onze accountmanager contact met je op voor een korte kennismaking. Op deze manier kunnen we je nog beter en persoonlijker helpen en adviseren. Wil je geen account aanmaken, maar direct contact met een van onze accountmanagers? Neem dan gerust contact op.


Contact

Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *