• Bekend om onze grote voorraden
  • Snel en veilig geleverd
  • Altijd de juiste kwaliteit en prijsverhouding

Partner worden en aanhanger onderdelen bestellen

Welkom bij Bakker Trailer Parts. Jouw betrouwbare partner voor de levering van alle aanhanger onderdelen. Vandaag, morgen en in de toekomst!

We leveren onze producten aan webshops, (aanhangwagen)bouwers, groothandels en autofabrikanten door heel Europa en in de Benelux. Onderdelen nodig? Word onze partner! Of het nu gaat om onderdelen voor aanhangerspaardentrailersboottrailerscaravanscampers en/of vrachtwagens, wij kunnen meestal direct uit voorraad leveren.

Onze producten zijn geschikt voor de volgende trailer merken: Agados - Anssems - Bockmann - Brian James - BW-trailers - Eduard - Hapert - HENRA - Henra - Hulco - Humbaur - Ifor Williams - PEGA - Saris - Temared - Vlemmix


Als particulier aanhanger onderdelen bestellen?

Bekijk ons assortiment om het onderdeel voor jouw aanhangwagen te vinden en neemt contact met ons op.

Bij Bakker Trailer Parts ben je altijd verzekerd van:

  • Betrouwbare service;
  • Snelle levering;
  • De beste kwaliteit;
  • Scherpe prijzen;
  • Ruime voorraad;
  • Zeer uitgebreid aanbod;
  • Jarenlang partnership.
Doordat wij groothandel én importeur zijn, is het mogelijk om white label of op maat gemaakte artikelen te bestellen. Zelf geen opslag? Ook bestellen met dropshipment is bij ons mogelijk. Kortom, wij zijn jouw betrouwbare partner voor de levering van alle aanhangeronderdelen. Vandaag, morgen en in de toekomst!

Contact opnemen

Onze werkwijze

Registreren in de webshop

Wil jij zakelijk, in grote oplage, bij ons bestellen? Registreer je dan simpel en snel via het registratieformulier op de website. Nadat de registratie is afgerond, ontvang je meestal binnen 1 werkdag een mail met verdere uitleg, indien je een zakelijke relatie bent. Hierin staat informatie over het inkoopvoordeel, de verzendingen en betalingen. 

Contact met accountmanager

Om je goed van dienst te kunnen zijn neemt onze accountmanager na registratie contact met je op voor een korte kennismaking. Op deze manier kunnen we je nog beter en persoonlijker helpen en adviseren. Wil je geen account aanmaken, maar direct contact met een van onze accountmanagers? Neem dan gerust contact op.

Plaats een bestelling

Via onze webshop vind en bestel je heel eenvoudig de aanhangwagen onderdelen die je nodig hebt. Kun je een onderdeel niet vinden? Probeer dan eens de zoekbalk of laat het ons weten. Wij kijken graag met je mee. Mocht je op zoek zijn naar een artikel dat wij niet in ons assortiment hebben, zullen wij proberen deze alsnog te bestellen.

Verwerking in ons magazijn

Zodra de bestelling bij ons is binnengekomen, wordt deze gecontroleerd en overdragen aan het magazijn. In het magazijn wordt de bestelling ingepakt en aangemeld voor verzending.

Verstuurd binnen 3 werkdagen

Zijn de onderdelen snel nodig? Dat is bij ons geen enkel probleem. Indien de artikelen op voorraad zijn, verlaten deze binnen 3 werkdagen ons magazijn. Heb jij een kleinere bestelling geplaatst? Dan ontvang je, zodra de artikelen ons magazijn hebben verlaten, de Track & Trace code waarmee het pakket te volgen is. Meestal wordt het pakket de volgende werkdag (binnen Nederland) bezorgd.
Bij grotere bestellingen geven wij de levering uit handen aan een transportbedrijf. Het transportbedrijf neemt contact op om een leveringsafspraak in te plannen.

Bestel rechtstreeks bij de leverancier

Dropshipping

Bij ons is het mogelijk om middels dropshipping te bestellen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld zelf geen (grote) opslag hebt. Wij leveren de bestelde artikelen direct af bij jouw eindklant. Naast dat je klant hiermee zijn bestelling doorgaans sneller in huis heeft, is het vaak ook voordeliger. Er hoeven immers geen dubbele kosten gemaakt te worden voor de verzending. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van dropshipping? Neem dan contact met ons op.

Whitelabel artikelen bestellen

Ooit wel eens overwogen artikelen te verkopen die voorzien zijn van jouw (bedrijfs)naam? Wanneer je bij ons een grote bestelling plaatst, is het mogelijk om deze te voorzien van jouw bedrijfsnaam of logo. Wil je meer weten over het bestellen van gepersonaliseerde onderdelen? Neem dan contact met ons op.

Artikelen op maat bestellen

Wij verkopen artikelen in verschillende maten. Toch kan het voorkomen dat jij op zoek bent naar een artikel met een afwijkende maat. Denk aan een grotere of kleinere scharnierneuswielklem of disselslot. Is dit het geval? Laat het ons weten. Wij bestellen graag op maat gemaakte artikelen graag voor je.

Vragen?

Zijn er vragen of wil je partner worden? Neem contact met ons op!